Even voorstellen

Schrijven en fotograferen

Herinneringen vastleggen vind ik heel belangrijk. Niet alleen in beeld, maar ook in tekst. Als klein meisje hield ik al dagboeken bij. Pas veel later, tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie, begon de liefde voor fotografie. Mijn functie als redacteur bij 3VOOR12/NoordHolland droeg daar behoorlijk aan bij en om makkelijk te beginnen (haha) begon ik dan ook met fotografie in kleine concertzalen. Daarna ‘moesten’ verschillende vrienden voor de camera, zodat ik kon oefenen met portretten.

Jonge weduwe

In 2015 trouwde ik met de liefde van mijn leven en werden we samen ouders van een prachtige zoon. Een paar maanden later stierf mijn man heel plotseling en bleef ik alleen achter met ons kind. Zo’n gebeurtenis dóet iets met je en het speelt dan ook de hoofdrol bij hoe ik me vorm als moeder, als fotograaf, ik denk ook als schrijver, maar zeker ook als mens. De eerste jaren na 2015 zijn gerust een grote chaos te noemen. Zowel in m´n werk- als in m’n privéleven ging alles met ups en downs. Sinds ongeveer 1,5 jaar loopt alles eindelijk weer en pak ik als freelancer alles aan wat op m’n pad komt (en leuk is!).

Zorg dat je op de foto staat

Ik hou ervan om mensen te fotograferen. Zonder dramatisch te worden is de waarde van foto’s waar je samen op staat simpelweg onbetaalbaar. Of het nou selfies zijn die je zondagochtend maakt op de bank met je tong uitgestoken en je haar door de war, of professionele foto’s; elk beeld telt mee. Het gaat erom dát je samen op de foto staat en dat die herinneringen er zijn. Die beelden maak ik graag. Voor ouders, voor opa’s en oma’s en natuurlijk ook voor de kinderen.

Bedrijfsfotografie en teksten

Maar ik werk net zo graag mee aan het in beeld brengen van je bedrijf door middel van tekst en foto’s. De afgelopen jaren schreef ik web- en brochureteksten en maakte ik daar ook de foto’s voor, en fotografeerde ik heel veel voor verschillende social media kanalen. Want eerlijk: waarom zou je moeten kiezen als het allemaal kan? Door die afwisseling werk ik elke dag ergens anders (aan).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: