Tevreden kijk je naar je nieuwe site. Hij schijnt je tegemoet vanaf je pc, laptop, of mobiel. En jij schijnt net zo hard terug, want wauw, hij is er dan eindelijk en hij is prachtig.  

Maar we weten het allemaal: éen slechte openingszin op Tinder en weg is je match. Dat geldt ook voor je website.

Copy is dé (mega flauwe woordgrap alert) uitgelezen kans om je bezoeker kennis te laten maken met jou. Door die bizar goede webteksten op je site weet een zoekende, potentiële klant precies wat hij van jou kan verwachten. En sta je 1-0 voor op je concurrent, want het hebben van de juiste copy wordt vaak hopeloos onderschat.

Wanneer schakel je een copywriter of tekstschrijver in

Door goede teksten klinkt jouw product of dienst aantrekkelijk. Het is niet gewoon een stukje tekst, er zit een strategie achter. Een goede copywriter ziet de kracht van jouw bedrijf, verwerkt deze in teksten die naadloos aansluiten bij de fijne bedrijfscultuur waar je zo hard voor werkte én laat jouw dienst of product aantrekkelijk klinken.

Werkwijze voor goede webteksten

Geen idee waar je moet beginnen en ook geen idee wat voor informatie jij mij moet geven?

Geen probleem. Ik onderwerp je aan een diepte-interview over alle ins en outs van je bedrijf en van die informatie maak ik jouw teksten. Het komt er in de praktijk op neer dat we gezellig een of twee bakkies koffie drinken en dat jij me alles mag vertellen over jouw mooie bedrijf.

Stel jezelf een paar vragen

Staat er op jouw site wat jij wilt vertellen? En is het duidelijk voor je toekomstige klanten wat jij voor hen betekent? Wat jij allemaal te bieden hebt? En ook waarom hij jou moet hebben en niet je concurrent? (zonder dat letterlijk neer te zetten?)

Ja? Niks meer aan doen!

Twijfel je? Laten we dan even bellen.

Nee? Dan ga ik je helpen.