Copywriting als hobby

Schrijven doe ik al sinds mijn zevende. Het is een tweede natuur. Waar ik de woorden in een gesprek soms niet goed kan vinden, vinden mijn vingers ze altijd via een pen of toetsenbord. De juiste woorden en zinnen zitten altijd in mijn hoofd en komen er het beste uit op papier. Ik voel me het beste op mijn gemak met een laptop en een word document voor m’n neus. Het liefst in de avond of nacht, wanneer zoonlief slaapt, de wereld stil wordt en ik compleet in mijn eigen bubbel kan schrijven. Niet zelden met heavy metal op de achtergrond. (Ok…voorgrond).

Toen ik van mijn hobby mijn beroep maakte tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie kwam ik in aanraking met fotografie. Het werd een passie, maar dat besefte ik pas toen ik voor het eerst in een studio mocht werken en in aanraking kwam met studioflitsers. Het geeft me een enorme kick als alles klopt en als een foto nog vetter uitpakt dan ik in m’n hoofd had.

Nadat ik mijn diploma haalde had ik grootse plannen voor het starten van mijn eigen bedrijf. Maar toen mijn man plotseling overleed 7 jaar geleden, en ik achterbleef met onze zoon van 3 maanden oud, had ik geen energie meer voor werk. Om echt dingen uit m’n handen krijgen. Voor het uitwerken van alle ideeën die zich opstapelden in m’n hoofd. Dat werden er uiteindelijk zoveel dat ik, toen ik wel weer energie had, niet wist waar ik moest beginnen. En de veranderingen en de rouw hebben me ook veranderd, waardoor ik ook niet zo goed meer kon bedenken wat ik 7 jaar geleden wilde en deed en of ik dat nog wel voelde.

Bij de pakken neer zitten is niet zo mijn ding dus schakelde ik een awesome business coach in om een volle dag mee te sparren, waardoor er duidelijkheid en ruimte kwam. Nadat ik daarvan wat dingen uitgewerkt had, ging ik lekker op vakantie. Was al geboekt, dus dat moest. Heel vervelend hoor.

Het voelt als een nieuwe start. Ik deel mijn kennis en ervaringen met je en neem je mee in de toffe projecten die eraan komen, waarin ik tekst en fotografie met elkaar combineer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: