Valt op, hè? Personeelsfoto’s bij grote bedrijven, video’s waarin medewerkers apparatuur uitleggen. Dat doen ze niet voor niks. Als klant wil je weten met wie je te maken hebt en die persoonlijke aanpak werkt. Door jouw personeel en je bedrijf in beeld te brengen wordt de afstand tussen je bedrijf en de klant kleiner, kom je betrouwbaar over en maak je de stap om contact op te nemen makkelijker.

Ben je wel eens een bedrijfspagina tegengekomen met alleen maar stockfoto’s? Het ziet er misschien heel fancy uit, maar als klant weet je nog steeds niks. Dus gooi die stockfoto’s overboord en maak het persoonlijk.

Bedrijfsfotoshoot

Bij het plannen van jouw bedrijfsfotoshoot bespreken we wat je wilt laten zien en hoe we dat in beeld brengen. Zo zorgen we ervoor dat de sfeer van je bedrijf duidelijk overkomt op jouw site en socials. We brengen letterlijk in beeld wie je bent en wat je doet. Van het praatje bij de koffiemachine tot een klus op locatie.

Ik hou niet van gedoe. Dus als je de foto’s eenmaal hebt gekregen, mag je ze voor altijd gebruiken voor je bedrijf.

Door de juiste combinatie van tekst en beeld weten potentiële klanten precies bij wie ze terechtkomen en wat ze van je kunnen verwachten. En ook wat ze juist niet van je hoeven te verwachten. Duidelijke communicatie speelt daarom ook een belangrijke rol.  

Beeldbank voor je bedrijf

Wanneer je een beeldbank aanlegt heb je niet alleen foto’s voor je website, maar heb je ook altijd een foto achter de hand om te gebruiken voor een social media post. En stel dat je met je bedrijf een keer in een magazine staat of in de krant dan tover jij, et voila!’ een foto uit je archief. Zij blij, jij blij.  

Goede foto’s laten niet alleen maar jouw bedrijf zien. De beelden laten zien jij bent en wie je eventuele medewerkers zijn. Je kunt daarom samen met mij een beeldbank aanleggen. Ik heb alvast wat handige pakketten voor je op een rijtje gezet.

Heb je andere wensen? Dan is een prijs op maat altijd bespreekbaar.

Voor de beeldbank pakketdienst klik je hier.