Teksten schrijven doe je er niet even bij…

Ken je dat? Dat je vindt dat je het zelluf wel kan en te koppig bent om het uit handen te geven? Omdat het geld kost, omdat je vindt dat je het aan jezelf verplicht bent om het eerst zelf te proberen, omdat je er na wat googelen heus wel uitkomt. En dat je dan een half jaar, wat vloekwoorden en 100 smoesjes later denkt: fuck this, ik ga hier iemand voor vragen.

En dat diegene dat dan voor je doet en jij van opluchting heel diep zucht en denkt ‘zo hey, dit had ik echt veel eerder moeten doen!’

Nou, exact dat hoor ik heel vaak van mijn klanten.

Teksten schrijven is niet iets wat je er ‘even’ bij doet. En daarom is het zo fijn om dat deel van je business uit handen te geven. Hoeveel ondernemers ik al niet heb horen zeggen dat ze geen flauw idee hebben hoe ze hun verhaal op papier krijgen en er toch maar mee blijven worstelen…

Net zoals ik dat doe met mijn website. Ik kan het zelluf wel. En het lukt uiteindelijk wel. Maar word ik er blij van? Nope. En missen er nog dingen die ik er echt op wil hebben? Jep. En lukt dat zelluf? Nope.

Dus die gaat uit mijn handen, naar iemand die dat wel kan. Hoef ik me alleen nog maar bezig te houden met de inhoud. En dat had ik dus een half jaar, wat vloekwoorden en 100 smoesjes eerder moeten doen.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: